DSC 0060 klein

Verhaal escaperoom Biesbosch

Escape Island

Sidebar Escape 1

Walk 01

ideal Escape Room

U kunt tot 3 dagen vooraf onze escape activiteiten boeken. Indien de door u gewenste datum en tijd niet is opgenomen graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen (0183-564284) met ons zodat we de beschikbaarheid kunnen nagaan.

We raden deze activiteit niet aan voor kinderen. Een combinatie van kinderen en volwassenen is mogelijk, maar dan overwegend met volwassenen.

Heeft u geboekt, maar wilt u nog aanpassen? Neem hiervoor CONTACT met ons op.

Escaperoom

Leuk dat u onze escape activiteit wilt boeken. U kunt tot 3 dagen vooraf onze escape activiteiten online boeken. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op voor last minute aanvragen. Indien de door u gewenste datum en tijd niet is opgenomen graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bellen (0183-564284) met ons zodat we de beschikbaarheid kunnen nagaan.

We raden deze activiteit niet aan voor kinderen, een combinatie van kinderen en volwassenen is mogelijk. Ontsnappen blijkt bij ons nog best lastig..

Heeft u geboekt, maar wilt u nog aanpassen? Neem hiervoor CONTACT met ons op.